Gå til hovedindhold

Prisliste

Prislisten gælder for voksengrupper og for skoleklasser eller institutioner udenfor Albertslund.

 • Læs op

Indhold

  NB! Albertslund kommunes skoler betaler ikke for undervisningsforløb!

  Dagsforløb for skoleklasser uden for Albertslund kommune

  Skoleklasser uden for Albertslund kommune kan købe et undervisningsforløb i Vikingelandsbyen. Sammen med underviserne i Vikingelandsbyen drager lærere og elever iklædt vikingetøj tilbage til vikingetiden, hvor i skal leve og arbejde som man gjorde for 1.000 år siden. Du kan læse om alle vores undervisningsforløb under Skoler (Link) som er tilpasset elevernes alder. Vi modtager helst kun én klasse pr. besøg. Ring endelig hvis i har spørgsmål til forløbene.
  Pris: 3.000 kr. incl. et vikingemåltid. Et undervisningsforløb kan vare op til 5 timer.


  Guidet rundvisning i Vikingelandsbyen

  Kom og oplev Vikingelandsbyen sammen med familie, kollegaer eller venner. Vi tilbyder jer en spændende og indlevende fortælling om denne specielle kulturinstitution med fokus på vikingetiden, hvor både professionelle, frivillige og skolebørn har sin daglige gang. På turen kommer vi rundt i landsbyens huse og Vikingevejen, og i får indsigt i jeres egen fortid, og et bud på hvorfor vi mener, at fortiden ofte kan bruges i fremtiden. Vi modtager grupper på op til 25 personer.
  En guidet tur forgår udendørs og varer 1 time.
  Pris: 1.500 kr.


  Teambuilding

  Vikingelandsbyen ligger i Vestskoven og er en perfekt ramme for firma udflugten. En fælles dag i Vikingelandsbyen giver jer mulighed for at se hinanden på en anden måde, end i er vant til.
  Personalegruppen kan deles i flere grupper, og skal arbejde sammen om forskellige små opgaver, så som madlavning til alle, smedning, reblægning og træfældning med vikingeøkser. Dagen kan afsluttes med lege og historiefortælling. Alle vores forløbs indhold og varighed tilpasses selvfølgelig jeres ønsker og behov.
  Et firma-arrangement varer op til ca. 5 timer, og vi tager i mod grupper på op til 30 personer. 
  Pris: 500-1.500 kr. pr deltager

   

  Filmoptagelser

  Vikingelandsbyen har flere gange lagt bygninger, genstande og vikingetøj til brug for filmoptagelser. Vi hjælper gerne til med det praktiske omkring opgaven, og kan også være behjælpelige med at finde statister.
  Prisen er afhængig af opgavens omfang.


  Udlejning af tøj

  Kontakt os for pris/døgn + depositum